/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Focuri de ARMĂ în Bucureşti. Un bărbat a fost împuşcat de poliţişti, după o somaţie în trafic

20 octombrie 2018, ora 19:49

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere au încercat să oprească, regulamentar, şoferul unui autoturism, care se deplasa pe o stradă din capitala României. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Bucureștiului, deoarece şoferul nu a oprit la semnal, echipajul a pornit în urmărirea maşinii până la Şoseaua de Centură, unde au blocat-o, scrie Mediafax.

Unul dintre poliţişti a coborât din maşină şi l-a somat pe şofer să coboare, care a refuzat, începând să ambaleze motorul şi să facă cercuri. Potrivit sursei citate, poliţistul a folosit arma din dotare şi a tras un foc de avertisment şi asupra maşinii. Şoferul a refuzat să se supună şi a fugit de la faţa locului. În maşină mai erau doi bărbaţi cu el.

„Ulterior, de pe raza judeţului Ilfov, a fost preluat şi transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împuşcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză”, mai arată Poliţia Bucureștiului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram