icon

Mesaj de felicitare al Prim-ministrului Valeriu Streleț, adresat lucrătorilor din sistemul financiar cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua financiarului

15-08-2015 09:20
1,208

Stimaţi lucrători din sistemul financiar al ţării,

 

Având în vedere rolul şi importanţa sistemului financiar în economia naţională, data de 15 august a fost declarată, prin decret prezidenţial, sărbătoare profesională a lucrătorilor din sistemul financiar – Ziua financiarului.

 

Cu această ocazie vă adresez, în numele Guvernului şi al meu personal, cele mai frumoase felicitări, vă doresc mari realizări în activitatea profesională şi îmi exprim recunoştinţa faţă de contribuţia la dezvoltarea sectorului financiar al ţării.

 

Dezvoltarea economiei naţionale se află în legătură directă cu gestionarea resurselor financiare, iar nivelul de performanţă al întreprinderilor şi al instituţiilor, fie din sectorul real, fie din domeniul public, este determinat în special de rezultatele economico-financiare ale activităţii acestora, adică, în mare parte, de rezultatele muncii în ansamblu a specialiştilor financiari. Nici implementarea integrală a prevederilor Acordului de Asociere a Republicii Moldova la Uniunea Europeană şi ale programelor guvernamentale de dezvoltare strategică nu ar fi posibilă fără aportul dumneavoastră, stimaţi lucrători financiari.

 

Apreciem activitatea angajaţilor din sistemul Ministerului Finanţelor, organul central de specialitate abilitat cu promovarea politicii de stat în domeniul finanţelor şi consolidarea disciplinei financiare.

 

Îmi exprim convingerea că, în această perioadă complexă prin care trece Republica Moldova, specialiştii din sistemul financiar  naţional, împreună cu colegii din celelalte domenii de activitate, vor face faţă provocărilor şi vor acţiona cu eforturi sporite pentru depăşirea dificultăţilor în care ne aflăm.

 

De ziua dumneavoastră profesională, vă doresc succese în activităţile de serviciu, împlinirea aspiraţiilor, sănătate, prosperitate, armonie şi bucurii în familie.

 

Agenda publică

Aprilie 2024

L M M J V S D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30