REȚETĂ // Tocană ungurească cu cârnați
Chiar mi s-a făcut foame când am văzut rețeta asta… Ce ziceți dacă adăugăm și o mămăliguță?
Ingrediente:
● o ceapă
● 4 ardei grași
● 2 lingurițe boia
● 500 g roșii de gătit
● 300 g cârnați
● 4 linguri ulei
● 2 căței usturoi
● sare
● piper
Mod de preparare:
1. Se pune ceapa curățată, spălată și tocată la călit, până ce devine translucidă.
2. Se adaugă ardeii curățați și tăiați cuburi, boiaua, sarea și piperul. Se acoperă și se lasă 15 minute pe foc.
3. Se adaugă apoi roșiile tăiate și ele cuburi, se lasă la fiert până ce scade bine, se adaugă cârnații tăiați felioare și usturoiul mărunțit, se amestecă și se mai lasă 10 minute pe foc.
Sursa: libertateapentrufemei.ro
Trei creșe noi, deschise în nordul R. Moldova: „Insuficiența creșelor este una dintre cele mai mari bariere pentru mame de a se reintegra pe piața muncii și de a obține independența financiară”
Ministrul Andrei Spînu: „Salariile feroviarilor pentru luna decembrie au fost PLĂTITE datorită unui credit de la Loteria Națională a Moldovei”
METEO // Cod galben de ÎNGHEȚURI, în R. Moldova: Cum va fi vremea în weekend