01:04:08 20.04.2024
Stiri

Au ce învăța de la Harry și Meghan! Trump, Melania și o umbrelă. Președintele american și-a arătat adevărata față

Monden 19.10.2018 13:19 Vizualizări2291 Autor: Ziarul National


Au ce învăța de la Harry și Meghan! Trump, Melania și o umbrelă. Președintele american și-a arătat adevărata față Sursa: libertateapentrufemei.ro

Zilele trecute, Meghan Markle și prințul Harry au înduioșat pe toată lumea. Când a început ploaia, Meghan a venit repede cu o umbrelă la prințul Harry, care ținea un discurs și, cât timp acesta a vorbit, i-a ținut umbrela deasupra capului. Un gest de afecțiune natural, care spune multe despre relația dintre cei doi.

Într-o situație asemănătoare s-au aflat și Melania și Donald Trump, la mii de kilometri distanță. Când ploaia a început, în timp ce cei doi răspundeau unor întrebări ale jurnaliștilor la Casa Albă, după care urmau să plece în Florida, Donald Trump, care era însoțit de Melania, a luat umbrela și s-a depărtat de soție, lăsând-o pur și simplu în ploaie.

Un gest care spune multe nu doar despre relația dintre cei doi, dar în primul rând despre caracterul sau mai degrabă lipsa de caracter a șefului de stat.

Cu toate acestea, obișnuită probabil cu astfel de grosolănii, Melania a continuat să zâmbească și a mers țanțoșă prin ploaie, cu ținuta și coafura impecabile.

Nici măcar de fiu nu îi pasă

Nu e prima oară când Donald Trump procedează așa, semn că nu a fost vorba despre o scăpare. La începutul acestui an, președintele nu a vrut să împartă umbrela cu soția şi fiul său, Barron, când se urcau în avion. I-a lăsat să meargă prin ploaie, concentrându-se doar asupra sa.

Sursa: libertateapentrufemei.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md