/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

A furat bunuri de 57 de mii de lei dintr-un apartament. Ce riscă un bărbat din Chișinău

missing
19 octombrie 2018, ora 11:44

Potrivit oamenilor legii, suspectul în timp ce se afla în apartament a profitat de neatenția proprietarului și a sustras dintr-un dulap articole din aur și argint, un ceas pentru dame și două telefoane mobile. Astfel cauzând proprietarului în vârstă de 57 ani, un prejudiciu în sumă de 54 170 lei.

Bunurile sustrase au fost ridicate de către polițiști și au fost returnate proprietarului.

Bănuitul anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare. În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vinovăția.

El este cercetat penal pentru furt și riscă o pedeapsă cu amendă de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 ore la 240 ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram