(foto) Genesis G70 a devenit primul automobil de serie cu panou de bord cu ecran stereoscopic

Marca Genesis a anunţat o serie de actualizări pentru modelul G70, pregătindu-l astfel pentru gama anului 2019. Automobilul nu a suferit careva modificări cardinale pentru că încă este nou, însă arsenalul de dotări a fost completat.

Cea mai mare noutate este introducerea primului panou de bord digital în gama de modele Genesis. Sedanul G70 îl va folosi primul şi acesta se va număra printre dotările opţionale, standard rămânând nişte ceasuri analogice.

Mai trebuie de menţionat că ecranul, potrivit Genesis, este primul din lume cu efect stereoscopic, folosit într-un automobil de serie. Acesta măsoară 12.3 inci şi este capabil să recunoască privirea şoferului chiar şi prin ochelari (fie de soare sau de vedere), pentru ca acesta să poată vedea toate informaţiile şi elementele grafice în format tridimensional.

În dependenţă de preferinţele conducătorului auto, imaginea poate fi setată pentru afişare în format 3D sau 2D. În total există şi trei teme ale afişajului digital general.

În nivel de echipare de bază, Genesis G70 va fi de acum oferit cu uşă a portbagajului acţionată electric, un sistem nou de filtrare şi purificare a aerului care pătrunde în habitaclu, un ecran al sistemului multimedia cu rezoluţie 1280 x 720 pixeli, funcţie Auto-hold pentru frâna de mână electronică şi altele.

Funcţia Eco-Coasting, disponibilă până acum doar pe modelul sport cu motor turbo de 3.3 litri, a fost introdusă în toate nivelele de echipare. Aceasta controlează cutia de viteze şi îl informează pe şofer când e cel mai oportun moment pentru ca să ia piciorul de pe accelerator, pentru ca automobilul să ruleze din inerţie şi astfel să fie redus consumul de carburant.

O altă completare vizează lista de dotări a sedanului cu motor de 3.3 litri cu 370 de CP. Dacă acesta va fi ales în combinaţie cu un sistem actualizat de tracţiune integrală HTRAC, va fi disponibil sistemul Dynamic AWD, care va putea distribui automat cuplul între punţi şi chiar între fiecare dintre cele două roţi spate, la necesitate.

Un bonus sunt noile modele de jante de 19 inci, închise la culoare, disponibile pentru a fi instalate cu anvelope sport pe modelul cu motor de 3.3 litri. Jantele de 18 inci disponibile pot fi finisate în alte nuanţe.

În Coreea de Sud, un Genesis G70 are un preţ de start de aproximativ 33.000 de dolari, iar în SUA este de 34.900 de dolari.

Marca Genesis comercializează oficial maşini şi în Federaţia Rusă, singura ţară care este parte şi a continetului european. Acolo un G70 costă minim 30.500 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/