O sută de lucruri pe care Plahotniuc și PD nu le vor spune duminică în PMAN, în opinia PAS

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a elaborat o listă cu „100 de lucruri pe care Plahotniuc și Partidul Democrat nu le vor spune duminică” la mitingul pe care-l organizează în Piața Marii Adunări Naționale, acolo unde deja este instalată o scenă.

„De câteva zile oamenii ne atenționează că sunt obligați să se prezinte la un miting al guvernării. Astfel, guvernarea organizează un miting mare cu privire la planurile Partidului Democrat și să ne spună cât de bun este acest partid. Acum, guvernarea vrea să ne spună că nu are nici o vină de ceea ce s-a produs până acum și că are doar intenții bune”, a declarat președintele PAS, Maia Sandu, în cadrul unei conferințe de presă.

În același timp, liderul PAS a comunicat despre unele amenințări din partea guvernării. „Pentru acest eveniment fastuos vom plăti noi, ca de obicei. Partidul Democrat va aduce cu forța oamenii pentru a crea iluzia de putere, cei cu adevărat puternici nu vor crea iluzia de putere. Îi aduc pe oameni cu forța ca să le spună niște minciuni. Unii oameni au fost amenințați că își vor pierde locurile de muncă, noi înțelegem, noi o să vă sprijinim și nu o să vă acuzăm că veniți la acest miting”, a declarat Sandu.

Totodată, ea s-a referit și la o listă elaborată de PAS cu privire la acțiunile PDM-PSRM. „Noi am decis să le ușurăm munca celor de la Partidul Democrat și am făcut o listă cu cel puțin 100 de adevăruri despre ce înseamnă guvernarea Partidului Democrat sprijinită de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova”, a conchis ea.

Puteți găsi cele „100 de adevăruri despre Partidul Democrat” AICI.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...