/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Arestul preventiv nu va putea fi aplicat dacă inculpatul și-a recunoscut vina

missing
18 octombrie 2018, ora 17:28

Dacă nu a aplicat constrângere fizică sau psihică, nu a cauzat prejudicii vieții și sănătății persoanei și nu face parte dintr-un grup sau organizație criminală. Potrivit autorilor proiectului, noile reglementări vor reduce numărului de cazuri de aplicare a arestului preventiv, care trebuie să rămână o măsură excepțională. Proiectul urmează a fi votat de deputați în lectura finală.

Comunista Inna Supac a criticat modul în care documentul a ajuns în Parlament. Potrivi deputatei, acesta a fost înregistrat acum două zile în Parlament, ieri s-a votat la Comisia Juridică, iar azi în Parlament. „Graba cu care s-a votat acest proiect ne face să înțelegem că sunt careva intenții ascunse”, a scris pe pagina sa de facebook deputata. Autorii proiectului, democrații Sergiu Sârbu, Raisa Apolschi și Igor Vremea, nu au comentat aceste presupuneri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram