/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Leancă: „Palma pe care PLDM și PL au dat-o astăzi Integrării Europene, sunt sigur, va fi taxată dur de cetățeni”

missing
18 octombrie 2018, ora 14:23

„Palma pe care PLDM și PL au dat-o astăzi Integrării Europene, sunt sigur, va fi taxată dur de cetățeni. Din cauza orgoliilor și frustrărilor unor lideri mici, am pierdut o șansă uriașă de a ne asigura de ireversibilitatea parcursului nostru european. Au venit cu atâtea „argumente” pentru a se scuza, încât au uitat că doar drumul nostru european, ce merită a fi consfințit în Constituție, poate să ne ducă spre realizarea acelor idealuri și valori în care credem împreună”, a scris pe pagina sa de facebook Iurie Leancă.

În același timp el afirmă că partidul pe care îl conduce – PPEM a devenit mai angajat ca oricând să apere și să promoveze în continuare europenitatea Republicii Moldova. „Nici un socialist, comunist, liberal sau liberal-democrat nu mai trebuie să aibă șansa să se opună integrării europene”, a mai spus Leancă.

Amintim că, proiectul inițiat de PDM privind modificarea Constituției nu a fost susținut în lectura a doua, pentru el votând doar 54 de deputați. După încheierea votului, președintele Parlamentului a declarat că PDM și PPEM vor iniția un referendum pentru modifica Constituția și s-a arătat convins că cetățenii vor susține modificarea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram