(video) Maşinile SPPS şi limuzinele lui Erdogan au ajuns la Comrat mai repede decât acesta cu elicopterul

S-au întâmplat cele anticipate. Preşedintele Turciei s-a deplasat din Chişinău la Comrat pe calea aerului, folosind unul dintre cele două elicoptere guvernamentale care au aterizat ieri pe Aeroportul Internaţional Chişinău.

În aceeaşi aeronavă a zburat şi soţia lui Recep Tayyip Erdogan, preşedintele Igor Dodon şi soţia sa Galina Dodon.

Chiar dacă am anticipat că limuzinele blindate din escorta oficială nu vor încerca drumurile moldoveneşti, ci vor rămâne la Chişinău, realitatea s-a dovedit a fi alta. Majoritatea maşinilor din coloana oficială a preşedintelui Turciei erau deja în oraşul Comrat, împreună cu automobilele SPPS.

Vezi momentul aterizării elicopterelor:

Interesant este faptul că automobilele l-au transportat iniţial pe Recep Tayyip Erdogan la Aeroport, de unde a luat elicopterul, iar înainte de a ajunge la Comrat cu aparatul de zbor, aceleaşi maşini erau deja în oraşul din sudul ţării!

De menţionat că cel mai rapid itinerar terestru din Chişinău până în Comrat măsoară 100 de km, iar unul direct pe calea aerului doar 81 de km! Respectiv, automobilele au trebuit să dezvolte viteze de peste 100 de km/h pentru a ajunge înaintea elicopterelor.

Vezi şi: (video) Coloana oficială a preşedintelui Turciei, văzută de şoferi şi pietoni. Din ce maşini e compusă

FOTO: captură video

După doar câteva clipe de la aterizarea ambelor elicoptere pe terenul unui stadion, preşedintele turc a urcat în una dintre limuzine şi a mers până în centrul oraşului. La fel ca şi în capitală, pe itinerarul deplasării coloanei oficiale, nu circula nici un automobil, iar activitatea staţiilor PECO era sistată.

Totuşi, spre deosebire de măsurile luate de autorităţi în Chişinău, în Comrat din câte se pare nu există nici un pericol. Sute de oameni au avut acces liber în zonă şi l-au întâmpinat pe oficial pe strada principală, stând la doar câţiva metri distanţă.

Vizita oficială a preşedintelui Recep Tayyip Erdogan în Republica Moldova se va încheia astăzi.

Vezi şi: (video) Poliţia, despre restricțiile de acces și dirijarea traficului pe durata vizitei președintelui Turciei. Programul oficialului

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/