/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

/VIDEO/ O nouă piesă a fost lansată de Carla’s Dreams. Urmărește videoclipul „Praf de stele”

missing
18 octombrie 2018, ora 12:54

Piesa face parte dintr-un challenge al cântărețului potrivit căruia urmează să publice zilnic, timp de câte 200 de zile, câte un nou cântec.

Videoclipul piesei publicat miercuri seara, 17 octombrie, a strâns deja aproximativ 200 de mii de vizualizări, iar în comentarii fanii se arată încântați de „Praf de stele”. Iată câteva dintre comentarii:

„Super piesă cel mai tare felicitări ??????”

„Exista ceva mai bun,decat Carla’s Dreams????E unic si special.Nimeni nu ajunge la nivelul lui.❤️❤️❤️”

„Superb, un nou hit de la Carla’s ?❤️”

„Doar Carla’s Dreams mă face să pun piesa tot pe repetat pina nu mă asigur că am înțeles sensul piesei <3” „Pur si simplu Carlas ii viata mea, piesele tale, doamne, trasmit atat de mult si te regasesti prin versuri fara sa vrei, esti atat de perfect.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram