(video) Fostul atacant, Thierry Henry, a fost prezentat oficial în calitate de antrenor. Cu ce echipă a semnat acesta

thierry-henry

Thierry Henry a fost prezentat oficial în calitate de antrenor al echipei AS Monaco. Echipa din principat a fost prima formație la care a debutat Henry la vârsta de 13 ani, sub conducerea lui Arsene Wenger.

Fostul atacant a jucat pe „Stade Louis II” între 1994 şi 1999, cucerind şi titlul în 1997. A ajuns apoi la Juventus, Arsenal, Barcelona şi New York Red Bulls. Acum, fostul atacant a devenit antrenorul primului său club, scrie digisport.ro.

„Este un club care are un loc aparte în inima mea. De când am plecat, am urmărit tot timpul rezultatele lui Monaco. Sunt un copil crescut în acest centru de pregătire”, a spus Henry.

DpouJNXWkAAqAOH

Henry, în vârstă de 41 de ani, a semna un contract pe trei ani cu gruparea din Principat, care a devenit prima sa echipă din cariera de „principal”. Henry a fost, din 2016, secundul lui Roberto Martinez la naţionala Belgiei, cu care a încheiat pe locul 3 Cupa Mondială din Rusia, din această vară.

Golgeterul all time al lui Arsenal și al naționalei Franței va debuta în UEFA Champions League pe banca lui Monaco împotriva echipei Club Brugge, miercurea viitoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente