(video) Vladimir Putin, la volanul unui AURUS Senat pe un circuit de Formula 1

Este pentru prima dată când publicul larg îl vede pe Vladimir Putin la volanul unui automobil al noii mărci AURUS.

Vladimir Putin, alături de președintele egiptean Abdel Fattah el-Sisi care a efectuat acum câteva ore o vizită oficială în Federaţia Rusă, au vizitat circuitul din oraşul Soci. Șeful statului rus i-a arătat omologului său noile mașini de marcă autohtonă.

Vezi şi: (video) Noul AURUS Senat a fost prezentat la Moscova. Curiozități şi părerile jurnaliştilor

În Parcul Olimpic, președinții au sosit într-o limuzină AURUS, făcută pe baza modelului Senat. Șefii de stat au examinat împreună un monovolum Arsenal și un sedan obişnuit Senat, în care ulterior au şi făcut un tur pe circuitul de Formula 1. În timpul inspecției autoturismelor, directorul general al Centrului de Cercetări de Stat “NAMI”, Serghei Gaisin, a dat explicații.

Din câte putem vedea, Putin nu s-a sfiit să apese acceleratorul automobilului.

Vezi şi: (video) De ce fostul boxer şi actualul deputat rus Nikolai Valuev nu şi-ar lua un nou AURUS Senat

AURUS este o marcă rusească de autoturisme executive, creată ca parte a proiectului Platforma Modulară Unificată (cunoscut şi sub denumirea de “Cortegiu”), comandat de Ministerul Industriei și Comerțului de la Institutul NAMI, care lucrează în parteneriat cu holdingul rusesc Sollers.

Gama va include iniţial trei modele principale, “botezate” după denumirea a trei turnuri ale Kremlinului: limuzina şi sedanul se numesc Senat, monovolum Arsenal şi viitorul SUV – Komendant. Apropo, comenzi preliminare pentru sedanul Senat se acceptă deja.

Autovehicule Senat şi Arsenal sunt deocamdată operate doar în escorta lui Vladimir Putin. Prototipul SUV-ului va apărea la sfârșitul anului 2018, iar dezvoltarea modelului Komendant, inclusiv testarea și certificarea, va fi finalizată în 2019-2020. 

Limuzina AURUS Senat a fost folosită pentru prima dată la ceremonia de inaugurare a lui Putin, la 7 mai 2018.

Vezi şi: (video) Putin i-a arătat unui prinţ arab limuzina sa, inclusiv interiorul: „E mai mult decât un Mercedes”

GALERIE FOTO (sursă: kremlin.ru)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/