/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Naționala României de Tineret a reușit calificarea la Campionatul European de fotbal după o pauză de 20 de ani

missing
17 octombrie 2018, ora 18:32

Cu două ore înainte de începerea partidei la Ploiești, se vânduseră deja 11 500 de bilete din cele 13 mii scoase la vânzare, iar în culoarele stadionului „Ilie Oancea” se pregătea fiesta. Și asta pentru că de turneul din Italia și San Marino, pe tricolori îi separa doar o singură formalitate: să obțină un punct cu cea mai slabă echipă din grupă. Eroul din tur, George Pușcaș a deschis scorul în minutul 14, cu o lovitură de cap. (aici puneți secvențe de joc până la ambianță care vin)

În minutul 25, decarul Ianis Hagi a majorat diferența de pe tabelă cu o execuție superbă, dintr-o lovitură liberă.

14 minute mai târziu, Pușcaș a reușit dubla, stabilind scorul de 3-0 până la pauză. (01:45-01:47 aici de acoperit) Iar în minutul 78, Adrian Petre a marcat ultimul gol al partidei la doar câteva minute intrat pe teren.

Astfel, România a reușit a doua sa calificare la un Campionat European de Tineret, după o pauză de 20 de ani, când a fost gazda Euro 1998 și a ocupat locul 8, ultimul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram