/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Ce spune directoarea colegiului din Crimeea unde a avut loc o explozie și au fost împușcate mai multe persoane

missing
17 octombrie 2018, ora 17:42

Potrivit lui Grebennikova, „oameni necunoscuți” cu mitraliere au intrat în clădirea școlii și au început să împuște în elevi. Directoarea spune „sunt multe corpuri, corpuri de copii, un adevărat atac terorist”. Cineva aruncat în aer coridorul și a împrăștiat pachete explozive. Necunoscuții deschideau ușile de la birourile de la etajul al doilea și ”îi ucideau pe toți pe care îi întâlneau în cale”, afirmă directoarea.

„Pe Nastea mea au omorât-o, pe mama ei, există multe cadavre, copii, un adevărat atac terorist. Au intrat, exact după 5-10 minute după plecarea mea, cineva a intrat, a aruncat exploziv și a aruncat toate ferestrele în aer, a explodat holul, fugeau și aruncau pachete explozive, apoi au fugit cu mitraliere, au deschis birourile și îi ucideau pe toți pe care îi întâlneau în cale”, afirmă Grebennikova.

Precizăm că în urma exploziei și a împușcăturilor au murit 19 persoane, iar alte 40 sunt rănite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram