‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
13.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFOTO. Agricalc, noul produs prezentat de echipa Elitagrotehnologie la expoziția Moldagrotech

FOTO. Agricalc, noul produs prezentat de echipa Elitagrotehnologie la expoziția Moldagrotech

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Compania Elitagrotehnologie prezintă în cadrul expoziției Moldagrotech (autumn) produsul Agricalc. Acesta reglează pH-ul solului reducând aciditatea, astfel contribuind la asimilarea elementelor nutritive din sol. Igor Danii, director general Elitagrotehnologie a oferit mai multe detalii la acest subiect.

„Ne străduim de fiecare dată să venim cu câte o noutate pentru agricultorii din Republica Moldova. Fiind deja mulţi ani pe piaţă, cunoaştem specificul şi problemele întâlnite în agricultură. Reieşind din aceasta în fiecare an venim cu câte o noutate-soluţie pentru agricultori. Deja de 5 ani facem testarea solului după un procedeu german complex, care asigură o precizie înaltă şi oferă o informaţie detaliată despre sol. Efectuând analiza solului, am observat că în Republică este o problemă gravă cu solurile acide, biota solului este foarte scăzută, iar rezultatul muncii agricultorilor nesatisfăcător. Produsul Agricalc este destinat pentru reglarea pH-ului în sol, micşorează aciditatea, ajută la asimilarea elementelor nutritive, activează biota, micşorează concentraţia de aluminiu şi asigură un plus la recolta finală. Agricalc, în regim de testare, a fost aplicat pe câmpurile din Moldova, iar deja la anul va fi administrat în gospodării. Acesta nu doar oferă un plus de recoltă, dar şi contribuie la îmbunătăţirea calităţile solului, ceea ce este important pentru viitorul agriculturii. Fiind de mulţi ani pe piaţa Moldovei, cunoaştem o bună parte din producătorii din Moldova, pe care îi aşteptăm zilele acestea pentru a le oferi consultaţii şi propune soluţii viabile pentru problemele pe care le au”, ne-a spus Igor Danii.

Zilnic, la standul Elitagrotehnologie de la expoziția Moldagrotech sunt prezenţi 6-8 specialişti, care oferă consultaţii producătorilor privind produsele şi serviciul de testare a solului.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›