Clubul Ingineresc MicroLab te invită la sesiunea de închidere a evenimentului Autumn Bootcamp Robot Factory

FILE235

Pe 20 octombrie, ora 9:00, în incinta Tekwill, Clubul Ingineresc MicroLab organizează sesiunea de închidere a evenimentului de lungă durată, Autumn Bootcamp Robot Factory.

Participanții Bootcamp-ului de toamnă, organizați în echipe și-au creat propriul robot, dezvoltând-ul prin design-ul propriu, funcțiile de mișcare, inteligență și caracterul ales de creator. Ca rezultat, au fost formate mai multe tipuri de roboți: sumo, follow line & maze, iar 3 dintre echipele participante vor merge în continuare la competiția robotică RoboChallenge din București, care se va desfășura în perioada 2-4 noiembrie.

În fiecare sâmbătă participanții au fost instruiți de diferiți mentori, iar pe parcursul întregii săptămâni au avut posibilitatea să lucreze la proiect în oficiul MicroLab, în incinta Fablab. Participanții doritori să își dezvolte proiectul mai departe, sunt mereu bineveniți la MicroLab.

robo

„Dezvoltarea domeniilor de: Robotica, Microelectronica, Sistemele Embedded și IoT, IT este misiunea noastră, iar evenimentele organizate de noi aduc impact național. Un mare aport l-au adus mentorii și organizatorii, iar echipa MicroLab este recunoscătoare și invită fiecare doritor sa contribuie la realizarea de evenimente similare. Mulțumim pentru susținere și încredere partenerii evenimentului: Ellation Moldova, USAID & Embassy of Sweden, UTM, Tekwill, Fablab, AROBS”, spun organizatorii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente