/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un bărbat a fost lovit de o mașină pe trecere de pietoni. Ce riscă șoferul automobilului

missing
17 octombrie 2018, ora 12:06

Ofițerul de presă, Natalia Stati a declarat că „În urma impactului, victima a fost transportată la spital și se află sub supravegherea medicilor.”

Potrivit deschide.md, șoferul automobilului implicat în accident și-a recunoscut vina și a declarat polițiștilor că nu l-ar fi observat pe pieton în momentul în care a făcut o manevră de virare la stânga.”

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar șoferul riscă o amendă în valoare de 32 500 de lei, de la 180 la 240 ore de muncă în folosul societății sau închisoare de până la trei ani.

Contactată telefonic, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență, Cristina Gorea, a declarat că pacientul a solicitat să nu fie oferite informații despre starea sa de sănătate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram