/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Un bărbat și o femeie din Chișinău, arestați pentru 30 de zile. Ce au făcut în propriul apartament

missing
17 octombrie 2018, ora 10:57

În apartamentul celor doi, oamenii au legii au depistat masa vegetală cu miros specific asemănătoare marijuanei, etnobotanice de tip „Canabinnoid sintetic” cu masa de 3 gr, substanțe psihotrope în cantități deosebit de mari, precum și substanțe stupefiante de tip PVP cu masa de 50 gr., 10 ml de lichid „Acid Clorhidric” un blister cu 10 pastile cu inscripția ”Diazepex” și un blister cu 10 pastile cu inscripția „Aprozolan”, pachețele din hârtie, folie de staniol și de tip „zip lock” destinate păstrării drogurilor, 3 cântare electronice, mijloace bănești în sumă de 15 000 mii lei, care ar fi dobândite din comercializarea substanțelor narcotice, șase telefoane mobile utilizate la săvârșirea infracțiunii, aparate confecționate artizanal pentru prepararea și utilizarea drogurilor. Acestea au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării.

În urma comercializării drogurilor găsite în apartament, potrivit poliției, suspecții urmau să obțină un profit în sumă de circa 35 000 mii lei

Femeia și bărbatul, care au mai fost anterior judecați pentru infracțiuni similare, riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram