(VIDEO) Ca la moldoveni! Militarii, nevoiți să repete întâmpinarea lui Erdogan la Președinție printre muncitorii care n-au terminat lucrările

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deși potrivit unor declarații ar fi urmat a fi inaugurată încă în luna mai curent, reparația Președinției din banii Turciei, nu s-a încheiat nici până astăzi, în ajunul vizitei președintelui turc, Recep Tayyip Erdogan. Astfel, în dimineața zilei, pregătirile pentru vizita lui Erdogan erau în toi, zeci de muncitori punând pavajul, spălând trotuarul și lucrând de zor la ce mai urma a fi încheiat, militarii Armatei Naționale au fost nevoiți să facă repeții printre mături, căldări și materiale de construcție.

Potrivit ProTV, curtea Președinției era azi dimineață plină de oameni și de forfotă. În fata clădirii militari făceau ultimele repetiții. Și în timp ce muzica de fanfară răsuna, zeci de muncitori lucrau cu sârguință.

Totuși, dacă la intrarea principală, printre havuzuri, muncitorii stăteau cu măturile în mâini și deja curățau locul, la cea dinspre strada Maria Cebotari mai este mult de lucru. Unii puneau pavajul, alții îngrijeau gazonul. Și pentru că s-a adunat mult noroi, trotuarul a fost spălat, iar toată mizeria s-a scurs în drum.

„Ca la moldoveni”, a comentat un trecător.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...