11:40:14 16.04.2024
Stiri

Briefing ANULAT // Despre ce au discutat reprezentanții PD la ședința de astăzi: Va fi SIMPLIFICAT sistemul de vize existent

Partide/Comunicate 16.10.2018 14:21 Vizualizări3823 Autor: Ziarul National
Briefing ANULAT // Despre ce au discutat reprezentanții PD la ședința de astăzi: Va fi SIMPLIFICAT sistemul de vize existent pdm.md


Guvernul şi deputaţii Partidului Democrat (PD) urmează să prezinte, săptămâna viitoare, un plan de acțiuni în vederea simplificării sistemului de vize existent. Decizia a fost luată astăzi, în cadrul ședinței săptămânale a PD.

Potrivit democraților, această măsură va încuraja și facilita accesul turiştilor în R. Moldova, dar şi al investitorilor interesaţi de oportunităţile oferite de republica noastră.

„A fost solicitat reprezentanţilor Guvernului şi deputaţilor PD ca, până săptămâna viitoare, să fie prezentat un plan şi viziunea pentru ca sistemul de vize din ţara noastră să fie unul care să aducă vizitatori şi investiţii şi nu unul care să pună piedici acestora”, se arată într-un comunicat de presă al PD.

În cadrul ședinței de astăzi, care nu a fost urmată și de briefingul tradițional, s-a făcut o evaluare a vizitelor pe care reprezentanţii partidului le efectuează în teritoriu, pentru a colecta problemele cu care se confruntă oamenii.

„Aşa cum s-a decis la ultimul Consiliu Politic Naţional, temele de actualitate care sunt sesizate de cetăţeni vor face parte din programul de guvernare. Din acest motiv, reprezentanţi ai Guvernului, dar şi deputaţii democraţi se vor deplasa în continuare în teritoriu, în fiecare săptămână, pentru a discuta despre problemele la care oamenii aşteaptă rezolvare din partea partidului de guvernământ”, se mai arată în comunicatul PD.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md