/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ S-a răzgândit Dodon? Consilierul prezidențial explică de ce Președinția s-a adresat la CC privind o lege promulgată

missing
16 octombrie 2018, ora 14:40

Problema a constat în aceea că aceste modificări au fost camuflate. În lege se vorbește despre cifre. Nu veți găsi în lege cuvinte despre petrol sau despre altele … Se vorbește despre poziții tarifare care se indic prin cifre”, a spus Lebedinschi.

Lebedinschi a spus că nu a fost vorba de neatenție și nici nu s-a răzgândit, căci până a ajunge la președinte toate proiectele de lege sunt trecute prin aparatul președintelui.

Nu este vorba despre neatenție. Legea, sau aceste amendamente au fost camuflat în cifre care nu puteau fi identificate la etapa inițială”, a precizat consilierul prezidențial.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram