/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Așteptându-l pe sultan. În ajunul vizitei lui Erdogan, Occupy Gugută va protesta în fața Reședinței de Stat

missing
16 octombrie 2018, ora 11:57

Tradițional, luăm prînzul la președinție. În ajunul vizitei președintelui turc și cât nu e încă blocat tot și toate.
De data asta venim cu cîte o epistolă pentru Pavel, Andrian și, evident, Igor, să le cerem să întrebe de Înaltul Sultan Erdogan I, unde sunt acum oamenii care au fost trimiși ca tribut luna trecută de boierii moldoveni (#profesorinuteroristi). Noi, #occupyguguta, nu uităm că avem în fruntea statului traficanți de oameni și vrem socoteală
”, spun organizatorii evenimentului.

Participanții sunt rugați să-și ia cu ei de-ale gurii și păturele, că se cam răcește.

Peste 30 de persoane au manifestat interes față de acest eveniment. Detalii suplimentare pe pagina acestuia.

Precizăm că Recep Tayyip Erdoğan vine în Moldova pe 17 octombrie, iar în context forțele de ordine vor restricționa accesul populației pe zeci de străzi din Chișinău în contextul vizitei președintelui turc în Republica Moldova. Lista străzilor o găsiți AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram