/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Avocatul Victor Munteanu despre un nou dosar față de Vlad Filat: Deja am fost chemați la Procuratura Anticorupție

missing
16 octombrie 2018, ora 08:02

„Voi fi avocatul lui Vlad Filat și în al doilea dosar”, a anunțat Victor Munteanu. Avocatul spune că nu știe ce i se va imputa fostului premier în instanța de judecată.

În primul dosar, Vlad Filat a fost condamnat în prima instanță pentru trafic de influență și corupere pasivă și a primit 9 ani de închisoare cu executare. Sentința a fost menținută ulterior și de Curtea de Apel. Întreg dosarul lui Vlad Filat a fost examinat cu ușile închise, presa nefiind admisa în sala de judecată. De la reținere și pe tot parcursul procesului Filat s-a declarat nevinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram