Muncitorii de la Salubrizare au evacuat peste 350 de metri cubi de gunoi de pe bvd. Ștefan cel Mare după Hram

gunoi3

Muncitorii de la Salubrizare au evacuat peste 350 de metri cubi de gunoi de pe bulevardul Ștefan cel Mare, după sărbătoarea de Hram, marcată duminică, 14 octombrie.

Șeful Secției amenajare și salubrizare din cadrul Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Vasile Efros, a declarat pentru IPN că lucrările au început la 04.00 dimineața. Pe lângă cei peste 50 de muncitori implicați în salubrizarea manuală, au fost antrenate tractoare, autobasculante, aspiratoare HAKO și aspiratoare IVECO. Au fost evacuate peste 20 de remorci cu deșeuri.

Pentru că nu toți comercianții din Piață au dus gunoiul la containerele plasate în aceste scopuri, intervenția celor de la Salubrizare a fost îngreunată. Muncitorii au strâns deșeurile manual, în loc ca acestea să fie încărcate mecanizat în autospeciale.

De asemenea, muncitorii de la DGLCA au intervenit și la salubrizarea Pieței Marii Adunări Naționale nemijlocit, iar în parcuri au intervenit muncitorii de la Asociația „Spații Verzi”.

După sărbătoarea de ieri internauții au postat pe rețele de socializare mai multe fotografii cu deșeurile lăsate în PMAN de către cetățeni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente