Copiii de 6-10 ani pot să învețe bazele artei stradale. Când va avea loc Graffiti Workshop la Chișinău

i

Echipa de artă Azur împreună cu Spiritul Urban – Moldova îi invită pe toți micuții pasionați de pictură pe perete la un atelier de Graffiti.

Masterclasul predat de iZZY iZVNE, va consta dintr-o oră de desen pe hârtie, iar cei mai dornici și cei mai iscusiți vor putea să guste din atmosfera artei stradale și vor putea să deseneze pe pereți.

iZZy IZVNE este o tânără artistă de graffiti, activă în mediul din Chișinău. Desenele ei pot fi văzute în mai multe locuri din capitală, însă cel mai popular este Ramura de sakura de pe Bulevardul Grigore Vieru. iZZy iZVNE este pseudonimul unei tinere artiste, care pe deplin corespunde stilului ei de viață. „iZZy” vine dintr-un desen animat, iar „iZVNE” a fost propus de către prietenul acesteia.

IZZy a început a desena graffiti încă în 2007. Ea este unica persoană din Moldova inclusă în cartea celor mai buni artiști de graffiti din Europa.

Evenimentul se va desfășura pe data de 20 octombrie în intervalul orelor 14.00-15.00, la Azur-Art. Mai multe găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente