„Un doctor pentru tine”. Care sunt localitățile care vor beneficia de consultația specialiștilor în ceastă săptămână

un doctor pentru tine
Foto: Ministerul Sănătății

În contextul campaniei „Un doctor pentru tine”, în săptămâna 15-19 octombrie curent, echipele de specialiști vor consulta populația din mai multe localități din țară. Vezi care sunt acestea mai jos.

# pe 16 octombrie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, neurologi și cardiologi vor oferi consultații în Centrele de Sănătate din Rezina (Sîrcova), Ignăței, Mateuți din raionul Rezina, iar pe 18 octombrie în localitățile Văratic, Costești, Mihaileni din raionul Rîșcani.

# copiii din satele Ignăței, Cineșeuți, Pripiceni,Cruizăuca din raionul Rezina, vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică.

# la data de 12, 15-16 octombrie echipa radiologică pulmonară va consulta locuitorii din Carabetovca, din raionul Basarabeasca, 17 octombrie din Iordanovca, iar pe 18-19 octombrie Abaclia din același raion;

#locuitorii satului Răscăieți și Răscăieții Noi din Ștefan-Vodă, pe 15-16 octombrie, pot beneficia de servicii de radiologie pulmonară, cei din Purcari și Viișoara, pe data de 17octombrie, iar locuitorii din Slobozea pe 18-19 octombrie, din același raion.

Campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată pentru a spori accesul la serviciile medicale în sate. Astfel, săptămânal, echipe mobile de medici specializați vor merge în sate și vor examina gratuit locuitorii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente