/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Primul mesaj al lui Gheorghe Petic după ce a fost reținut vineri fiind bănuit că ar fi violat o femeie

missing
15 octombrie 2018, ora 12:36

Nu am violat pe nimeni. Victima a fost prelucrată de direcția a 5 într-o așa modalitate ca să nu lase spațiu astfel de fel. Toată șansa ca eu să ies la libertate este în a sensibiliza opinia publică, opinia internațională, în caz contrar, eu voi fi Braguța 2, vă garantez”, a spus Petic înainte să înceapă ședința. El a adresat și un mesaj lui Năstase și Sandu în care le cere „să-l scoată de aici”.

Amintim că, Petic a fost reținut vineri, 12 octombrie, fiind acuzat de viol. Potrivit poliției, o femeie a sunat la 112 a femeii și a reclamat telefonic faptul că a fost agresată fizic și apoi violată de către un bărbat în propria casă. Presupusul agresor potrivit victimei este Gheorghe Petic. Cel din urmă pledează nevinovat și susține că este o înscenare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram