/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mesajul conducerii statului de Hramul Chișinăului

missing
14 octombrie 2018, ora 13:26

Președintele Igor Dodon și premierul Pavel Filip au venit cu un mesaj de felicitare către chișinăuieni de Hramul Orașului. Oficialii le-au urat să se mândrească cu orașul Chișinău.

„Astăzi cinstim una dintre cele mai frumoase sărbători ale Chișinăului – Hramul orașului și celebrăm împlinirea a 582 de ani de la prima atestare documentară. Vă doresc ca această zi de sărbătoare să vă aducă fericire și bunăstare în casele dumneavoastră! Doar împreună vom contribui la modernizarea și prosperarea capitalei. La Mulţi Ani, Chişinău!”, a scris șeful statului pe o rețea de socializare.

„De Hramul Chișinăului, îmi doresc pentru capitala noastră să continue să crească și să devină tot mai frumoasă, păstrându-și minunatele tradiții și prețuindu-și istoria. Dragi chișinăuieni, vă doresc să aveți cât mai multe motive să vă mândriți cu orașul nostru și să încercați, în fiecare zi, să îl faceți mai bun. La Mulți Ani!”, a transmis Pavel Filip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram