/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ultima șansă pentru tricolori. Selecționata Moldovei de Fotbal va juca diseară, în Liga Națiunilor, cu San Marino

12 octombrie 2018, ora 19:31

Sunt ferm convins că noi vom avea multe ocazii și trebuie să fim foarte atenți și concentrați la ultima fază în careul advers, ca să marcăm goluri și să aducem victorie și bucurie suporterilor moldoveni”, Alexandru Spiridon, selecționata Moldovei

De cinci ani, Nationala Moldovei nu a mai obtinut victorie pe teren propriu. In partida cu San Marino, ramane incerta participarea celui mai voloros jucator al echipei noastre, Artur Ionita, care nu s-a antrenat cu lotul de baza, din cauza unei accidentari suferite in ultimul meci la Cagliari.

Anterior, tot din cauza unei traume, nu a onorat convocarea nici fundasul lui Sheriff, Petru Racu. Acesta a fost inlocuit la antrenamente cu Artiom Rozgoniuc de la Sfantul Gheorghe. Disputa va avea loc la Chisinau, pe stadionul Zimbru, cu incepere de la 21.45.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram