11:40:55 24.04.2024
Stiri

Ce a pățit în închisoare unul dintre cei mai puternici MILIONARI din România

Știri 12.10.2018 18:30 Vizualizări1974 Autor: Ziarul National
Ce a pățit în închisoare unul dintre cei mai puternici MILIONARI din România sursa: cancan.ro


Aflat în spatele gratiilor, acolo unde ispășește o pedeapsă de 10 ani de închisoare, Sorin Ovidiu Vîntu, unul dintre cei mai puternici milionari din România, a fost pus într-o situație mai puțin obișnuită.

După ce Comisia de disciplină a Penitenciarului Rahova i-a aplicat o sancțiune drastică, controversatul om de afaceri s-a plâns în fața instanței de judecată.

În urmă cu aproximativ două luni, din cauza comportamentului neadecvat pe care Sorin Ovidiu Vântu l-ar fi avut în Penitenciarul Rahova, Comisia de disciplină a decis să-l sancționeze drastic pe controversatul om de afaceri.

În prezent, acesta ispășește o pedeapsă de 10 ani de închisoare, după ce judecătorii Curții de Apel București l-au găsit vinovat într-un dosar de delapidare.

Din câte se pare, fostul mogul nu a vrut să lase lucrurile așa. Prin urmare, a decis să conteste în instanță decizia Comisiei de disciplină. Sorin Ovidiu Vântu s-ar fi plâns în fața magistraților de modul în care a fost sancționat. Cu toate astea, magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 din București au decis să respingă contestația omului de afaceri.

”În baza art. 104 Legea 254/2013, respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de petentul condamnat VÎNTU SORIN OVIDIU împotriva Încheierii nr. 935/28.08.2017 a Judecătorului de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Rahova. În baza art. 275 alin. 2 c.p.p. obligă petentul la 150 lei cheltuieli judiciare către stat, 130 lei onorariul avocat oficiu se va avansa din fondul MJ. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în decizia magistraților.

Vîntu, dat în judecată de iubită

Controversatul Sorin Ovidiu Vîntu a fost dat în judecată de propria iubită. Grațiela Giolu a încercat să-și recupereze dreptul de a putea folosi o parte din banii milionarului, după ce acesta a fost din nou încarcerat.

Grațiela a făcut contestație la acțiunea de executare, înregistrată de ANAF, și l-a dat în judecată și pe soțul ei. Dacă împotriva ANAF-ului nu a avut sorți de izbândă, iar cererea i-a fost respinsă, a încercat o altă acțiune în instanță, împotriva soțului ei, care a avut ca obiect „acțiune în constatare”. Asta înseamnă că, cel mai probabil, a încercat să demonstreze recunoașterea unor drepturi pe care le are asupra bunurilor confiscate de autorități.

Sursa: cancan.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md