(foto/update) Noul BMW X7, premieră mondială peste câteva zile! Prima imagine teaser oficială

(12.10.2018) BMW începe să intrige spiritele. Noul X7 urmează a fi lansat peste doar câteva zile! În această după amiază producătorul a publicat pe paginile sale de pe reţele de socializare prima imagine teaser.

Fotografia, inclusiv cea prelucrată de noi, ne arată prezenţa unei grile impunătoare a radiatorului, evident cu elemente active, şi a unor blocuri optice subţiri, care vor putea fi dotate inclusiv cu elemente laser. Bara de protecţie va avea nişte pseudo-prize de aer în părţile laterale, iar la marginea inferioară mai vedem nişte corpuri de iluminat cu LED-uri.

Premiera mondială publică a noului BMW X7 va avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles, în noiembrie. Maşina va fi produsă la uzina mărcii din Spartanburg.

Vezi neapărat detalii tehnice şi prima imagine de la interior: (video) Noul BMW X7, în variantă pre-serie, a fost testat de jurnalişti auto. Detalii despre cel mai mare SUV al mărcii


(11.08.2018) Încercările la care a fost supus noul BMW X7. Primele imagini video oficiale din cadrul testelor

BMW prezintă primele imagini video oficiale din cadrul testelor desfășurate în diverse zone ale globului pământesc sub sloganul “Sports Activity Vehicle se îndreaptă spre segmentul de lux”. Astfel, compania bavareză dă un start al numărătorii inverse pentru lansarea primului său SUV full size.

Vezi şi: (foto) Designul final al noului BMW X7 a fost deconspirat! Aşteptăm premiera modelului

Un program de teste, deopotrivă vast şi diverse, a dus prototipurile camuflate ale noului BMW X7 pe cele mai provocatoare terenuri din jurul lumii. Primele teste de iarnă, pe zăpadă şi gheaţă, la limita Cercului Polar au fost urmate de teste de anduranţă pe distanţe lungi desfăşurate pe trasee de deşert şi macadam sub soarele Africii de Sud.

Traficul aglomerat din jungla urbană alternează cu teste dinamice de sarcină pe autostrăzi şi drumuri naţionale virajate. În faţa provocărilor extreme şi a spectrului larg de condiţii meteorologice şi de drum, primul model BMW X din segmentul de lux şi-a dovedit nivelul superior al caracteristicilor de condus în cadrul testelor dinamice.

Vezi şi: (foto) Noul BMW X7, surprins îndeaproape la teste în Germania de către un cititor AutoBlog.MD

Cu apariţia sa impresionantă, spaţiul interior extrem de generos, tehnologia sofisticată de propulsie şi suspensie, dar şi dotările exclusive, BMW X7 este cea mai recentă interpretare a plăcerii condusului de lux în stilul mărcii premium din Munchen. Combinaţia dintre performanţele off-road supreme şi dinamica superioară pe şosea atât de specifică unui Sports Activity Vehicle intră într-un alt segment de automobile.

Prin prezentarea viitoare a celui mai nou şi mai mare model BMW X la finalul anului 2018, BMW îşi continuă actuala ofensivă de produs în clasa de lux printr-un concept de automobil fascinant.

Prototipurile noului BMW X7 au fost produse la uzina BMW din Spartanburg. Centrul de competenţă pentru modele BMW X din statul Carolina de Sud va deveni şi locul de origine pentru modelul de serie. În ciuda camuflajului vizibil, automobilele de preserie dezvăluie dimensiunile impunătoare, precum şi proporţiile clare şi armonioase ale BMW X7.

În noul BMW X7, luxul, diversitatea şi sportivitatea se îmbină pentru a forma o entitate unică. Actualele teste au demonstrat în mod impresionant experienţa de condus de care te poţi bucura în ambianţa sofisticată a interiorului automobilului, chiar şi în condiţii climatice nefavorabile şi pe cel mai variat teren.

La Centrul de Teste de Iarnă de la Arjeplog (Suedia), în timpul testelor cu căldură excesivă, dar şi în situaţiile de trafic cotidian din jurul oraşului Spartanburg, prototipurile noului BMW X7 au avut deja prilejul să convingă prin luxul contemporan şi diversitatea supremă.

Amintim că BMW a procedat la fel, prin publicarea unor imagini video din timpul testelor modelului BMW X5, înainte de prezentarea sa. Premiera SUV-ului a avut loc cu două săptămâni mai târziu. Astfel, nu se exclude faptul că peste câteva săptămâni să vedem şi noul BMW X7.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/