/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Doi fotbaliști ruși riscă ani grei de închisoare. Aceștia ar fi bătut un politician rus

missing
12 octombrie 2018, ora 15:34

“Vreau să le cer scuze tuturor pentru comportamentul meu scandalos. Îmi e foarte rușine de tot ce am făcut” ar fi precizat Kokorin imediat după audieri.

“Încă o dată țin să-mi cer public scuze pentru tot ce s-a întâmplat, în special victimelor acțiunilor mele scandaloase. Sunt gata să suport consecințele faptelor mele” a adăugat Mamaev.

Alexander Kokorin și Pavel Mamaev au fost acuzați de huliganism și pot sta până la 5 ani în închisoare. Chiar și în cazul în care nu vor ajunge după gratii,aceștia nu vor mai avea un viitor în fotbalul profesionist. Ambii fiind dați afară de echipele unde activau.

Fotbaliștii nu sunt la primul scandal. În 2016, după parcursul rușinos al Rusiei la Euro 2016, cei doi ar fi cheltuit 250.000 de euro pe 500 de sticle de șampanie, la o petrecere, în Monte Carlo. La acea vreme inclusiv președintele Vladimir Putin a reacționat și a catalogat drept rușinos comportamentul celor doi, asta deși Kokorin și Mamaev au negat acuzațiile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram