/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Pavel Filip spune de ce nu este publicat raportul KROLL II

12 octombrie 2018, ora 08:10

„Și eu, și președintele Parlamentului, ziceam totuși să publicăm acest raport. Cei de la KROLL au fost categoric împotrivă și acest lucru a fost prevăzut și în contractul pe care l-au semnat cu Banca Națională. Și au explicat de ce: pentru că au avut precedente prin care s-au făcut publice rapoartele lor, dar ce înseamnă raportul unei companii de investigații – ei arată toate conturile care au fost implicate, traseele banilor și acum ei zic că au avut situații când 90% din numele care apăreau în raport erau oameni absolut onești, doar se intersectau cu aceleași conturi care erau folosite pentru spălare de bani. După care, acei oameni i-au dat în judecată pe cei de la KROLL și aceștia au plătit bani enormi prejudicii morale”, a declarat Pavel Filip la o televiziune privată.

Prim-ministrul spune că nu a citit raportul KROLL II.

De asemenea, Pavel Filip spune că dacă se vor recupera bunurile identificate și cele sechestrate, atunci suma va depăși miliardul furat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram