Printre primii zece cei mai buni. Cum au evoluat sportivii moldoveni Ivan Corșunov si Alin Bagrin la Jocurile Olimpice de tineret din Buenos Aires

olimpism

Ivan Corșunov a ocupat locul 6 în proba canotaj academic, iar judocanul Alin Bagrin s-a clasat pe locul 5 la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires. Moldova este reprezentată de 17 sportivi la actuala ediție a evenimentului multi-sportiv.

Alin Bagrin a debutat cu înfrângere în limitele categoriei de greutate 100 kg, fiind învins de viitorul premiant cu bronz, ungurul Zsombor Veg. În recalificări, Bagrin a obținut două victorii, cu Fleury Nihozeko (Burundi) și Abolfazi Shojaei (Iran), dar în meciul pentru medalia de bronz i-a cedat turcului Omer Aydin.

Ivan Corșunov a ajuns al doilea în finala B, cu timpul 1:40.06. Câștigător a devenit ucraineanul Ivan Tyshchenko (1:32.47), urmat de bielorusul Ivan Brynza (1:32.84) și australianul Cormac Kennedy-Leverett (1:33.84).

Amintim că, Tatiana Salcuțan a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires. Sportiva din Tiraspol, antrenată de Evgheni Carabețchi, s-a impus la 200 metri spate, înregistrând rezultatul 2:10.13.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente