(video) Lionel Messi în Cirque du Soleil. Viața și cariera profesională a argentinianului vor constitui tema principală a unui nou spectacol

circ du solei

Talentul şi realizările incredibile ale lui Lionel Messi vor deveni subiect pentru un spectacol al celebrei companii Cirque du Soleil în 2019. Cirque du Soleil a confirmat colaborarea cu celebrul fotbalist pe site-ul oficial.

„Sunt mândru să anunţ crearea unui nou spectacol Cirque du Soleil în 2019, bazat pe povestea vieţii mele şi a pasiunii mele pentru fotbal”, a scris atacantul argentinian pe contul său de Instagram, postând o fotografie în care poartă un tricou al faimoasei trupe de acrobaţi canadieni, scrie digisport.ro.

https://www.instagram.com/p/Bov-C4snzaC/?taken-by=leomessi

Cu o zi înainte, tot pe contul său Instagram, Messi a publicat un video în care face jonglerii cu ceea ce pare a fi nasul roşu al unui clovn, purtând același tricou.

https://www.instagram.com/p/BotyVatn4Hx/?taken-by=leomessi

Spectacol va fi primul dedicat unei personalităţi din lumea sportului şi a fotbalului. În trecut, Cirque du Soleil a pus în scenă spectacole care au adus un omagiu unor mari nume din industria muzicii, cum ar fi Beatles sau Michael Jackson.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente