/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

/VIDEO/ ATENȚIE: Elefanți în Capitală. La o intersecție a apărut un nou indicator rutier

missing
10 octombrie 2018, ora 18:40

Conducătorii auto au fost derutați astăzi de indicatorul straniu care a apărut în sectorul Botanica al capitalei, la intersecția străzilor Minsk cu Titulescu. Deși au experiență de decenii la volan, mulți spun că văd pentru prima dată astfel de simboluri.

–De cât timp sunteți la volan? –Of, din ’83. –Și ați văzut așa minunății de semn până acum? –Ei, asta cred că cineva a făcut o glumă.

Eu am fost prin mai multe republici, prin mai multe țări, dar nu am văzut așa. Cred că e ceva nou”.

Locuiește un elefant în apropiere”.

Mai atent cu elefanții. Poate noaptea trec elefanții, văd că-i negru cam elefantul”.

În pădure se pune, pe un drum de pădure, să fii atent ca să nu iasă un elefant. Da la noi de unde elefanți? N-am idee, prima dată văd. Nu știu ce înseamnă asta”.

La o examinare mai minuțioasă, se vede că elefantul a fost aplicat de cineva. Am încercat să obținem un răspuns de la autorități, însă primăria capitalei ne-a trimis după răspuns la întreprinderea Exdrupo, iar de aici – la polițiști. Ca, într-un final, cei din urmă să ne spună că direcțiile primăriei, de fapt, trebuie să ofere o explicație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram