(VIDEO) Un tânăr din capitală riscă până la șapte ani de închisoare după ce a deposedat un minor de portmoneul cu 50 de lei în interior

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un locuitor al capitalei în vârstă de 25 de ani a fost reținut pe urme fierbinți și încătușat de ofițerii de investigații a Inspectoratului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, după ce la a jefuit un minor în timp ce se deplasa pe strada Alecu Russo. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din preajmă.

Minorul de 13 ani a comunicat părinților de cele întâmplate, care imediat au solicitat ajutorul polițiștilor, comunicând că fiul a fost deposedat în mod deschis de portmoneul în care se aflau mijloace bănești în sumă de 50 lei. În urma măsurilor speciale întreprinse de forțele de ordine suspectul a fost identificat și escortat la inspectorat pentru audieri, unde a recunoscut vinovăția.

În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru jaf, iar dacă va fi recunoscut vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...