PARIS 2018: Noul Lexus RC facelift, în centrul atenţiei – Reportaj Video AutoBlog.MD

Încet, dar sigur, automobilele Lexus cuceresc tot mai multe inimi ale europenilor, motiv pentru care şi vânzările cresc pe an ce trece, iar marca japoneză continuă să facă produse noi sau să le îmbunătățească pe cele existente. Nu toţi aleg un Lexus, însă cine face asta, are cu siguranţă un automobil deosebit şi de calitate.

Marea premieră la standul Lexus de la Salonul Auto de la Paris este considerat coupeul actualizat RC, un concurent pentru BMW Seria 4. Automobilul arată acum mult mai agresiv, primind o nouă grilă a radiatorului şi noi blocuri optice, care sunt complet diferite de ce exista anterior. Habitaclul a fost modificat uşor şi s-a făcut loc pentru mai multe opţiuni de personalizare. S-a mai lucrat la suspensie, izolare fonică şi la motorul turbo de 2.0 litri, care trebuie să arate performanţe mai bune în materie de acceleraţii.

La Salonul Auto de la Paris, Lexus şi-a adus şi toate SUV-urile. De la marele RX ce poate fi acum cumpărat într-o versiune cu şapte locuri, până la noul UX, un crossover compact mai mic decât NX, făcut pentru a fi exploatat în mare parte prin oraşe. Evident preţul de start va fi mai mic decât al unui NX, însă credeţi-ne că are ce oferi în schimb şi am putea să-l vedem şi pe drumurile din ţara noastră.

Nu în ultimul rând am văzut şi noul Lexus ES. Din motive tehnice nu am putut să-l filmăm, însă poate fi admirat în câteva fotografii din galeria ataşată. Una vă spunem, că acest sedan este un concurent în toată regula pentru noul BMW Seria 5, Audi A6 şi Mercedes-Benz E-Class.

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului:

1. (foto) Premieră mondială: Noul Lexus RC facelift – formele lui LC aduse într-un alt segment

2. (video) GENEVA 2018: Premieră mondială – Cel mai mic crossover Lexus este noul UX

3. (video) Los Angeles 2017: Premieră – Noul Lexus RX L poate duce până la şapte pasageri la bord

GALERIE FOTO (sursă: Carscoops)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/