/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

În curând o nouă premieră la TV8 „FĂRĂ PIC DE POLITICĂ”. Prezentatoarea viitoarei emisiuni, Tatiana Granciuc, vine cu detalii

missing
09 octombrie 2018, ora 16:53

TV8.md: În curând vei prezenta o nouă emisiune la TV8. Iar despre politică?

Tatiana Granciuc, prezentatoare „Iubește viața”: Da, este adevărat, o nouă emisiune va intra în casele și inimile (sperăm) oamenilor, însă de această dată, FĂRĂ PIC DE POLITICĂ, DELOC, 0! Am stat și ne-am gândit și am ajuns la concluzia că postul de televiziune TV8 are nevoie de o emisiune de suflet, o emisiune cu și despre oameni puternici, cu istorii care merită să fie cunoscute de o țară întreagă.

TV8.md: De ce „Iubește viața”? Cum ați ajuns la această denumire?

Tatiana Granciuc, prezentatoare „Iubește viața”: Adevărul e că ne-am învârtit în jurul mai multor denumiri, însă parcă ceva nu se lega. Atunci ne-am gândit cum s-ar putea numi o emisiune unde vor fi invitați oameni care în ciuda obstacolelor prin care au trecut, n-au renunțat, dar și-au urmat visurile, pentru ca într-un final să fie un exemplu pentru alții, să ofere o licărire de speranță celor care și-au pierdut-o. „Iubește viața”- doar așa.

TV8.md: Televiziunea e o „jucărie scumpă”. Ai și studio?

Tatiana Granciuc, prezentatoare „Iubește viața”: Da, ai dreptate. Nu e ușor să faci o emisiune cu resurse mici, extrem de mici. Dar cel mai important este să ai alături o echipă bună, formată din oameni care gândesc și simt ca tine. Am un studio atât de cald, încât sunt sigură că fiecare invitat se va simți ca acasă. E micuț, modest, dar creat cu multă dragoste și pasiune.

TV8.md: De ce ai ales televiziunea? Unii ar spune că on-line-ul e acum la modă?

Tatiana Granciuc, prezentatoare „Iubește viața: Cariera în jurnalism mi-am început-o în online, fiind editor la un site pentru femei. Anume în acea perioadă am cunoscut multe istorii de succes, oameni care au reușit, care sunt un real exemplu pentru mulți dintre noi.  Ei m-au făcut să-mi revizuiesc unele concepții despre viață. La televiziune însă am ajuns pur întâmplător, exact atunci când mă așteptam cel mai puțin, (așa cum se întâmplă de obicei) am primit cu mult entuziasm oferta. Conceptul emisiunii m-a încântat din prima clipă, pentru că mi-am dorit mereu să ajung în sufletele oamenilor și sper că voi reuși să le aduc bucurie și speranță.

TV8.md: În cât timp te măriți dacă tot începi să apari la tv?

Tatiana Granciuc, prezentatoare „Iubește viața”: Spre nefericirea multora (râde) sunt proaspăt căsătorită, intrată de acum o luna în gașca femeilor care „trebuie să știe cum se face o zeamă bună” (încă învăț). Cred totuși că am avut noroc, astfel am luat o povara grea de pe umerii unor oameni care cu siguranță urmau să mă cupleze cu vreun politician. (râde)

TV8.md: Și tu crezi că blondele sunt cele mai telegenice?

Tatiana Granciuc, prezentatoare „Iubește viața”: Nu, protestez vehement împotriva tuturor steriotipurilor. De altfel, cea mai telegenică prezentatoare din țară, în viziunea mea, este brunetă și e tot la TV8. Cred că telegenica te poate face doar empatia și emoțiile pe care le transmiți oamenilor.

TV8.md: Ai vreo emisiune preferată din afară?

Tatiana Granciuc, prezentatoare „Iubește viața”: Am mai multe, de exemplu o emisiune interesantă pentru mine este „How It’s Made?”, de unde poți afla, de exemplu, cum se confecționează la scară largă bocancii cu ajutorul cărora mergi pe munte, jeleurile, dar și pixurile sau alte lucruri pe care le folosești zilnic. „Tabu”, o altă emisiune fascinantă te poartă prin locuri pe care, cel mai probabil, nu o să le vizitezi niciodată, Și desigur „The Ellen DeGeneres Show”, cu cea mai carismatică prezentatoare care a existat vreodată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram