(video) Imaginea zilei: Cum posesorul unei maşini electrice din Chişinău este nevoit să o încarce

Numărul de maşini electrice în ţara noastră nu depăşeşte deocamdată nici 100 de unităţi, unde mai pui că, respectiv, nu există nici o infrastructură necesară pentru a le alimenta cu energie. Noroc însă că astfel de autovehicule au fost proiectate pentru a putea fi reîncărcate de la o priză casnică.

Un chişinăuian, care deţine un Nissan LEAF, se pare că nu are deocamdată o altă soluţie decât de a încărca maşina de acasă. Chiar dacă locuieşte la etajul 7 al unui bloc şi îi este puţin incomod, acesta nu s-a descurajat şi a găsit o soluţie.

Proprietarul electromobilului şi-a cumpărat mai multe cabluri / prelungitoare, pe care le-a unit între ele până nu şi-a făcut unul de o lungime corespunzătoare. Respectiv, atunci când are nevoie, îl scoate peste fereastră şi îl întinde până la maşină, care nu se află chiar “sub fereastră”, ci la o distanţă de cel puţin 10 metri de bloc.

Vezi şi: Imaginea zilei: Cum un şofer şi-a pus maşina la încărcat pe strada Calea Ieşilor

Vezi şi: (update) Decizie oficială! Până în primăvara anului 2019 apar circa 14 staţii de încărcare a maşinilor electrice

FOTO: facebook.com/sergiu.negara

Vezi şi: Ţara în care există mai multe staţii de alimentare cu energie electrică decât cele PECO

Vezi şi: (foto) Un automobil rar cu motor electric stă abandonat pe o stradă din Chişinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/