03:10:16 20.04.2024
Stiri

DETALII cutremurătoare despre moartea VIOLENTĂ a jurnalistei bulgare. Ce făcea Viktoria Marinova înainte să fie ucisă

Știri 09.10.2018 11:23 Vizualizări1363 Autor: Ziarul National


DETALII cutremurătoare despre moartea VIOLENTĂ a jurnalistei bulgare. Ce făcea Viktoria Marinova înainte să fie ucisă

Jurnalista bulgară Viktoria Marinova, care a fost ucisă sâmbătă într-un parc din apropierea Dunării în oraşul Ruse, se pare că făcea jogging în momentul în care a fost atacată, antrenându-se pentru un concurs de maraton, a anunţat site-ul de ştiri Rusemedia.bg, citat de mediafax.ro.

Trupul neînsufleţit al acesteia a fost găsit de un trecător care a anunţat poliţia.

Femeia nu a putut fi identificată imediat deoarece nu a fost găsit niciun act de identitate asupra ei, iar telefonul său mobil nu a mai fost găsit.

Procurorul local Georgi Georgiev a declarat că pe lângă telefonul mobil au dispărut cheile de la maşină, ochelarii şi o parte din hainele acesteia.

Marinova a murit „din cauza multimplelor traumatisme craniene și prin asfixiere”, a spus el.

Ministrul de Interne Mladen Marinov citat ulterior de agenţia de ştiri Focus a afirmat că Marinova a fost agresată sexual.

Georgiev a spus că anchetatorii studiază mai multe teorii, fie că este vorba despre o crimă aleatorie, fie că atacul este legat de munca ei. El a refuzat să răspundă la întrebarea reporterilor cu privire la existenţa unor semne că a fost agresată sexual.

Un reporter de televiziune cu vechime, Marinova a găzduit timp de mulţi ani o emisiune de stil de viaţă şi, de asemenea, a fost membru al echipei de conducere a TVN.

Cu câteva luni în urmă, a devenit gazda unui program de investigaţie numit Detector. Cea mai recentă emisiune a inclus interviuri despre presupusa corupţie care implică companii private care nu au primit finanţare din partea Uniunii Europene.

Victoria Marinova, directoarea şi prezentatoare a postului regional TVN din Bulgaria, a fost ucisă cu brutalitatea în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind al treilea jurnalist asasinat în Uniunea Europeană în mai puţin de un an. În vârstă de 30 de ani, Victoria Marinova era implicată în mai multe investigaţii jurnalistice privind corupţia din Bulgaria. Jurnalistul şi analistul Ruslan Trad a scris pe Twitter că ultimul reportaj al Victoriei Marinova se referea la deturnarea de fonduri publice.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md