/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Doi bărbați din Capitală, reținuți pe urme fierbinți pentru viol. Ce pedeapsă riscă

missing
09 octombrie 2018, ora 10:50

Potrivit polițiștilor, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 7 octombrie. Aceasta a declarat că ar fi fost violată de către doi indivizi.

Ulterior, s-a constatat că, aceștia erau cunoscuți de mai mult timp și ar fi mers la unul din ei acasa. În urma căreia, ambii suspecți ar fi agresat-o fizic, întreţinând mai multe acte sexuale cu victima, contra voinței acesteia.

În apartament oamenii legii au depistat și un aparat confecționat artizanal destinat consumului de droguri, un pachețel de tip zip-lock cu rămășițe de substanțe cu miros specific, obiectele fiind ridicate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Ei sunt cercetaţi penal pentru viol, și riscă o pedeapsă cu închisoare la 5 ani la 12 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram