/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Accident cu final tragic la Florești: Un tânăr a decedat, iar alte trei persoane au fost transportate la spital

09 octombrie 2018, ora 10:08

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, mașina de model VW Golf era condusă de un tânăr de 24 de ani, care se deplasa cu viteză excesivă. El a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe carosabil și s-a tamponat violent într-un pilon electric. Incidentul s-a produs în jurul orei 01.00.

În urma impactului, un tânăr de 22 de ani a decedat, iar șoferul și încă doi pasageri în vârstă de 19 și 23 de ani, au ajuns la spital cu mai multe fracturi.

INP menționează că zilnic circa 500 de șoferi sunt depistați de ofițerii de patrulare conducând cu viteză excesivă. În consecință, acești șoferi, din cauza depășirii limitei de viteză, au produs pe parcursul celor opt luni din acest an, 617 de accidente rutiere, în urma cărora 110 de persoane au decedat, iar altele 735 au primit diferite traumatisme.

Foto: Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram