/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/DOC/ Un jurnalist din Moldova, amendat cu 500 de lei pentru că a insultat un comunicator pe Facebook

missing
08 octombrie 2018, ora 19:10

Potrivit procesului verbal, Grigoriță a fost amendat pentru că a folosit cuvântul idiot în adresa luii Ion Mischeva într-o postare pe Facebook, astfel lezându-i onoarea și reputația celui din urmă.

„Nu cred că ar exista o situație mai ridicolă decât asta. Am fost șocat că nu există în țara asta nimic altceva de făcut decât a defini cuvântul idiot și de a amenda cu 500 de lei. Sperăm că acest caz să se termine cu situația asta: se duce polițistul cu colegii lui și le zice “Băi, la.voi cum? Normal? Dar la mine azi o venit unul și a făcut plângere că a fost numit idiot pe Facebook”. Din păcate nu a fost sa fie”, a declarat Ștefan Grigoriță pentru TV8.

Întrebat dacă va contesta procesul verbal, acesta a răspuns: „Cred că ar merita de dragul experimentului de contestat. Până la urmă cine știe ce minunății ne mai poate oferi. Este o situație amuzantă”.

În același timp, Mischeva rugat să comenteze, a spus „da ce reacția aș putea avea”, precizând că totul a avut loc conform prevederilor codului contravențional.

Amintim că, incidentul a pornit după ce Grigoriță i-a trimis o cerere de prietenie pe facebook lui Mischevca. Din cauza că anterior îl ștersese din prieteni, cel din urmă a scris o postare zeflemitoare în care a menționat că nu-l va accepta în prieteni „pe individ”. Drept răspuns, urnalistul a venit cu o reacție în care l-a numit pe Mischevca „idiot”, explicând că i-a trimis lui Mischeva o cerere de prietenie deoarece deține o funcție publică. Mischevca, indignat de modul în care a reacționat jurnalistul, s-a adresat la poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram