Principală  —  Ştiri  —  Social   —   SONDAJ/ Brad natural sau artificial…

SONDAJ Brad natural sau artificial în PMAN? Primăria chestionează locuitorii Capitalei

Chișinăuienii sunt invitați să participe la un sondaj online efectuat de Primăria Capitalei. Având în vedere discuţiile publice din anii precedenţi şi pentru a evita subiectul privind bradul ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă, Primăria Chişinău a decis să consulte cetăţenii municipiului în această privinţă.

În context, până pe 15 octombrie curent, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei municipiului Chişinău este organizat un sondaj de opinie pe marginea acestui subiect. Cetăţenii sunt invitaţi să răspundă la următoarea întrebare: „De care brad să fie instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă – brad natural sau brad artificial”. De asemenea, locuitorii municipiului Chişinău îşi pot expune opinia la acest subiect, la adresa de e-mail: primaria@pmc.md.

În dependenţă de rezultatul sondajului de opinie, dar şi a propunerilor formulate de cetăţeni, va fi luată o decizie finală. Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi inaugurat la data de 1 decembrie 2018.