(video) „Vom crește numărul zborurilor și vom oferi prețuri accesibile”. Ce spun reprezentanții Blue Air despre achiziția companiei Air Moldova

dfdd

La Aeroportul Internațional Chișinău, astăzi, a avut loc un briefing la care au participat reprezentanții companiei Blue Air, Air Moldova și Civil Aviation SRL. Aceștia au spus că în decurs de 3-4 luni toate datoriile vor fi achitate și că Blue Air își propune să reînnoiască flota cu noi aeronave.

Marius Puiu, Director general Blue Air a spus că: „Suntem mândri că vom putea aduce standarde noi în domeniul aerian pentru cetățenii moldoveni și nu numai. Avem 3 mari priorități pe care ne axăm:

#1. Dorim să creștem flota;

#2. Dorim să creștem rutele;

#3. Dorim să oferim cetățenilor moldoveni și nu numai standarde înalte și prețuri accesibile.”

Tudor Constantinescu, Director comercial Blue Air, a menționat că: „Astăzi, Chișinău devine oficial cea de-a 10 bază a companiei Blue și, totodată, celelalte 9 baze devin baze ale Air Moldova unde vor fi primiți ca acasă.”

Pomers Dzintars, Directorul companiei Civil Aviation SRL a ținut să precizeze că; „Am o experiență de 15 ani in aviație, de aceea, am fost invitat să reprezint această companie, să fiu directorul și administratorul companiei. Am acceptat această ofertă și cunosc ce scopuri trebuie de atins. Primul este de a restabili prestigiul companiei la nivel european, să facem ca această companie să fie profitabilă și ca în următorii să se dezvolte cât mai rapid.”

Iulian Scorpan, Director general Air Moldova a spus că „Denumirea Air Moldova va exista. Ne-am propus cât mai curând să trecem la aeronave cât mai noi. Avem trei priorități pe care le vom îndeplini:

#1. Siguranță;

#2. Confort;

#3 Calitate”

Datoriile de 1.2 miliarde vor fi achitate în cel mai scurt timp, adică în următoarele 3-4 luni, a declarat Marius Puiu.

Pomers Dzintars a asigurat că datoriile vor fi achitate la timp. Întrebat cum poate o așa companie cu o istorie foarte scurtă și cu un capital redus să plătească o datorie de 1.2 miliarde de lei. Acesta a declarat că „Priviți ce investitori noi avem. În lume sunt mulți bani. Concurența este foarte aprigă. Totul este posibil.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente