„Ne vedem în viitor” la a V-a ediție Ignite Chișinău „The Future”. Cum poți procura biletele la acest eveniment mult așteptat

Ignite-920×460

Noutățile tehnologice vin în valuri, iar marile companii din toată lumea au început deja să-și antreneze mușchii în revoluționarea și lansarea inovațiilor care vor să cucerească lumea. Pe 10 noiembrie, la Centrul de Excelență Tekwill din Chișinău, se va desfășura cea de-a cincea ediție Ignite. Subiectul din acest an se va referi la inovațiile viitorului și noi, oamenii, în mijlocul lor.

Organizatorii v-au pregătit ofertă Very-Early-Bird cu cele mai mici prețuri pentru cei care achiziționează bilete până pe 15 octombrie. În acest interval, prețul unui bilet de acces este de 150 de lei pentru 1 persoană și de 250 de lei pentru două persoane.

Speakerii care vor urca pe scena Ignite Chișinău

#1. Forbes USA spune despre Cornel Amariei că este unul dintre cei mai influenţi 300 de tineri din Europa. La 14 ani a primit o medalie internațională pentru crearea unui me­canism de siguranță a locuințelor, iar la momentul actual, se poate lăuda cu 50 de invenții în curs de patentare. Unul dintre proiectele sale cele mai impresionante este un dispozitiv numit Lumen, care utilizează un scanner 3D și trimite semnale electrice către creier pentru a permite persoanelor oarbe să conceptualizeze forma obiectelor și să atingă percepția adâncimii. La ai săi 24 de ani, Cornel ocupă poziția de Head of Innovation la Continental Automotive System în Bremen, Germania. Alături de Cornel, viitorul arată promițător.

Cornel Amariei

#2. Michael Sanger lucrează în calitate de inginer principal la Kiwi.com și n-o să vă vină să credeți, dar este pasionat să rezolve toate problemele Javascript. El visează la aplicații web scrise în ReactJS, aplicații mobile scrise în React Native, un backend fără server și API-uri implementate cu GraphQL.

Michal Sanger

#3. Mikita Mikado este antreprenor, director executiv la PandaDoc și fost inginer. El lucrează, vorbește și scrie despre dezvoltarea companiilor care creează lucruri inovatoare în domeniul tehnologiilor și afacerilor. Interesele sale se concentrează aici: Saas, automatizarea vânzărilor, metrics, start-up-uri, surfing, programare și tehnologiile revoluționare. 

Mikita Mikado

#4. Despre Vlad Voiculescu sunt atâtea de spus: fost bancher, antreprenor social și fost ministru al Sănătății din România într-un Guvern tehnocratic. Vlad vine cu o înțelegere profundă a sistemului de sănătate și un bilanț al proiectelor comunitare de succes.

Începând cu anul 2014, Vlad a inițiat și coordonat MagiCAMP – primele tabere de vară rezidențiale pentru copiii cu cancer în România – o organizație care s-a dezvoltat de atunci pentru a susține peste 1000 de familii de copii cu afecțiuni severe și a le oferi cazare lângă spitale pentru familii care însoțesc copiii lor la tratament, ajutor material și financiar și vacanțe speciale. Campaniile organizației au fost premiate la Cannes cu Silver Lion și cu premiul Grand Effie în România în 2018. Recent, succesul MagiCAMP a fost recunoscut de Parlamentul European, primind „Premiul Cetățeanului European al Anului”.

Vlad Voiculescu

Detalii despre primele noutăți anunțate pot fi regăsite pe pagina de facebook Ignite Chișinău. Până pe 15 octombrie 2018, este valabilă oferta Very-Early-Bird care aduce participanților cele mai mici prețuri la biletele de acces care pot fi procurate aici.

Ediția „Ignite: the Future” este organizată de către Seed Forum Moldova (iHUB Chișinău) cu suportul partenerului general Kaufland.

Ignite a ajuns în Republica Moldova cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Parteneri: Tekwill, Ellation Moldova. Parteneri media: diez.md, locals.md, unimedia.info, fest.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente