Explozia din sectorul Râșcani: A patra victimă a fost scoasă de sub dărâmături

A patra victimă decedată, în urma exploziei într-un bloc de locuit din sectorul Râșcani al capitalei, a fost depistată sub dărâmături. Este vorba despre o femeie, care a fost găsită de salvatori la etajul 14.

Corpul neînsuflețit a fost recuperat în astăzi, în jurul orei 09:45.

Ieri seara, la ora 22:30, salvatorii și pompierii au recuperat corpurile neînsuflețite ale unei femei și a unui copil, identitatea cărora a fost stabilită. Femeia decedată în urma exploziei era profesoară la Universitatea Ion Creangă din Chișinău. Copilul său avea patru ani.

De asemenea, în urma deflagrației pe patul de spital a murit un bărbat de 77 de ani.

În seara zilei de 6 octombrie într-un bloc locativ de pe strada Bulevardul Moscovei 11/5 din mun. Chișinău a avut loc o deflagrație. Explozia a afectat apartamentele de la etajele 14,15,16,17 din scara nr. nr.6 a blocului.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.