/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Salvatorii anunță despre a patra victimă a exploziei. Cadavrul unei femei a fost recuperat de la etajul 14

08 octombrie 2018, ora 10:34

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, în seara zilei de 7 octombrie, ora 22:30 de minute salvatorii și pompierii au recuperat corpurile neînsuflețite a două persoane care au decedat în urma deflagrației. Pompierii au evacuat cadavrele a unei femei și a unui copil, identitatea cărora a fost stabilită. Lucrările de căutare-deblocare au continuat până la miezul nopții.

Începând cu dimineața de 8 octombrie operațiunile de căutare-deblocare au fost reluate. La fața locului continuă activitatea celulei de criză condusă de general-maior Mihail Harabagiu. Potrivit datelor IGSU, în urma deflagrației a fost confirmat decesul a 4 persoane – o femeie în vîrstă de 30 de ani, un minor de 4 ani și un bărbat în vîrstă de 77 de ani decedat la spital, dar și a unei femei identitatea căreia urmează a fi stabilită.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram